Annabeth Chase

19.08.2011 02:20

Jméno:Annabeth Chase

Věk:13 ale vypadá na 16

Datum narození:Neznámé

Rasa:Polobůh

Vzhled:Annabeth je středně vysoká a má dlouhé hnědé vlasy. Čelo má menší a oči má šedé. Nos má jako každá jiná dívka a rty také jenom je má trochu bělejší. Na krku má náhrdelník od matky který má už od narození a nikdy si ho nesundavá. Nesnáší make-up a nosí většinou fialové tričko s krátkými rukávy. Nosí pásek se zlatou přeskou a nosí pod ním džíny. Na nohou má tenisky s černou a bílou barvou.

Historie:Annabeth se narodila na Olympu i když její otec byl člověk a potom se objevil zákon o tom že bozi se nesmí scházet se svými dětmi polobohy a tak její matka Athéna jí dala do tábora dvojí krve. Tam žila celí svůj život a učila se s mečem, štítep, prakem, lukem a kuší a nikdy nevytáhla paty z tábora až když s Percym zachraňovali jeho matku společně ještě s Groverem a prošli přes medůzu a potom byli v motelu a Percy jí uzdravil ránu na ruce a ona se do něj zamilovala ale nedává to na sobě znát. Bojovali proti Hydře a byli u Lotosofarýnů kde strávili tři dny a potom jeli do podsvětí kde zachránili Percyho matku a šli vrátit Diův blesk na Horu Olymp a potom se vrátili do tábora dvojí krve ale pak začla další výprava na záchranu Grovera a aby našli zlaté rouno aby s ním zachránili Thaliinu borovici a pak všechny výpravy šli hladce až na poslední kde se probudil Kronos který chce zabít bohy.

Povaha:Je velmi milá ale někdy se chová až moc přísně jako učitelka. Ráda lidi poučuje a je velmi chytrá.

Schopnosti:Jelikož její Matka byla Athéna tak má větší Inteligenci než Ajnštajn a je také hodně chytrá na vymýšlení bojových strategií.

Majetek:oblečení, meč, helma, přívěšek od matky a ještě nějaké nepodstatné věci.

Kontakt: rokysis@seznam.cz