Thalia Graceová

21.08.2011 10:43

Jméno: Thalia Graceová

Věk: 15, ale vypadá tak na 13

Datum a Místo narození: Neznámé

Rasa: Polobůh

Vzhled: Je to docela vysoká holka. Tvář andílka, kterou má díky tomu že byla "strom" takže vypadá na 13 i když jí je 15, doplňují světle modré oči, docela hodně pich na tváří, malí nosík, který je docela roztomilí a úzké rty. Vlasy má dlouhé, černé. Skoro pořád je nosí volně rozpuštěné.
Na krku nosí řetízek s přívěskem blesu-symbol jejíh ho otce. Černé triko s dlouhým rukávem a přesto šedou vestu, která se nedá zapnout. Krátkou červenou sukni, která je trošku prohovaná. Černé punčocháže a vysoké červené kozačky na zavazování.

Historie: Narodila se někde v Holywoodu. Její otec je pán nebes Zeus a její matka je lidská žena. Měla docela poklidné dětství. Tedy do té doby než jí našel Grover spolu s Lukem a Annabeth a řekl jí že je polokrevná. Ona ovšem ještě nevěděla kdo je její otec. I hned se vydali do tábora polokrených. Po cestě narazili na spoustu nepřátel. Jeden z nich byl i Kyklop, který jim slíbil že jim pomůže. Ale... Nalákal je jednoho po druhém do jeskyně. Tam začal mluvit různými hlasy jejich známím. Všechny kromě Annabeth dosal a svázal je. I Ann tam nalákal, ale ta je zachránila. Když se konečně od toho kyklopa dostali všechny příšery jim byli už v patách. Když dorazili na vrh polokrevných dohnali je tam. Thalia se obětovala a řekla ať ostatní jdou do tábora. Bojovala docela dost dlouho, ale měla už hodně zranění díky tomu že příšer bylo hodně. Její otec se nad ní slitoval a proměnil jí v borovici, aby její duše posilovala hranice tábora. Když jí Luk otrávil a Percy přinesl ze své výpravi runou uzdravila se, ale více než by kdo čekal. Proměnila se znovu na dívku.

Povaha: Je hodně uzavřená do sebe od té doby co se proměnila na borovici. Nemá ráda moc velkou společnost a spíž je někde zavřená. To ale neplatí když má trénovat, protože to jí velice baví

Schopnosti: Díky tomu že její otec je Zeus umí ovládat blesky.. Prostě všechno co umí její otec

Majetek: Nějaké oblečení, dotykoví mobil, notebook, meč a štít... To je zatím vše, protože do teď strom

Kontakt: kyka22@seznam.cz