Afrodita

06.08.2011 10:36

 

Jméno: Afrodita

Věk: Něco přes 3000 let ale kdo to počítá........

Datum : Nezmámé

Místo: Zrodila se v moři které jí vyvrhlo na ostrov Kréta

Rasa: Bohyně (je bohyní lásky a krásy)

Vzhled: Má delší blond vlasy a modné hluboké oči. Její postava je štíhlá a sama se považuje za nejdokonalejší ženu. Chodí oblečená většinou v šatech které mají růžovou a nebo sytě červenou barvu. Je velmi krásná takže se do ní zamiluje mnoho mužžů a je nejkrásnější z bohyň. Vždy když je oblečená tak má sladěné doplňky s oblečením a make-upem. Nemá ráda když se někdo nevkusně obléká. Na krku jí visí zlatý řetízek s přívěskem růže jako její symbol.

Historie: Afrodita se zrodila z možské pěny oplodněné Uranovými genikáliemy u ostrova Kréta kde jí vyvrhlo moře. Byla to velmi známá bohyně se spoustou dětí i když je vdaná. S bohem Hermem měla syna Hermafrodíta a s Poseidonem měla dva syny Rhoda a Hérofila. Dále měla také syna Priápa s bohem Dionýsem. Nejvíce dětí však měla s  bohem války Areem se kterým měla syny Foba, Deima a Erót a dceru Harmonii. Když byla mladší tak Hefaistos bůh ohně a kovářství daroval své matce Héře zlatý růn tak jí nalákal do pasti protože když si na něj sedla tak jí uvěznil a jedinej kdo jí mohl osvobodit byl Hefaistos který se jí tímto pomstil za to že když byl malý tak ho svrhla z olympu protože byl příliš ošklivý. Chtěl jen jednu věc za to že osvobodí Héru.....chtěl za ženu bohyni lásky a krásy Afroditu která to musela přijmout. Nyní i když je vdaná  tak už má sto let milence Area ale má i spoustu dětí se smrtelníky.

Povaha: Někdy bývá trochu arogantní ale jinak je příjemná a trohu i namyšlená. Jinak je celkem  pohodě protože jí většinou nepotkáte jinak než se zrcadlem v ruce a to jí zajímá asi tak nejvíc. Když se naštve tak dokáže způsobyt velikou katastrofu proto radši neni dobré jí dráždit je možná i horší než bůh války Ares. Není moc válečnickej typ od toho má Area.

Schopnosti: Její schopnost se projevuje už když jí někdo spatří jelikož je bohyní krásy a lásky tak dokáže způsobir aby se lidé zamilovaly a nebo se nemilovali vůbec. 

Majetek: Zlatý řetízek s přívěskem růže,  Mobil posázený rubíny a diamanty , Hodně moc oblečení bot a doplňků, Dům na olympu který je tak přiměřeně velký a je v něm výřivka,Holubice Apaté a další nezbytné věci, Auto i s řidičem

Kontakt: CassieChase@seznam.cz