Persefoné

23.08.2011 08:48

Jméno:  Persefoné

Datum narození: neznámé

Věk: několik tisíciletí už určitě

Rasa: Bohyně

Povaha:Je docela milá ale jen na málokoho a jen tehdy když je to pro ní výhodné. I když je královnou podsvětí tak má své úlety takže je svému manželovi nevěrná avšak on jí být nevěrný nemůže ale i tak.

Vzhled: Persefona má dlouhé hnědé vlasy které nosí většinou rozpuštěné a v nich mívá nějakou sponu či čelenku která je z drahých kamenů či něčeho jiného velmi drahého. Jako bohyně je hned po Afroditě ta nejkrásnější a proto je také mezi podřadnými bohy velmi žádaná. Většinou nosí nějaké oblečení které zvýrazňuje její ženské křivky a má tmavší barvy.

Historie: Persefona je dcerou bohyně úrody a rolnictví Deméter a nejvyššího boha Dia. Dříve se jmenovala Kora avšak její krása byla tak úchvatná že se zalíbila samotnému vládci podsvětí Hádovi který jí unesl do své říše. Jelikož však po jejím unesení Deméter odmítala cokoliv udělat pro lidi což znamená že nebyla žádná úroda a všechny rostliny vadli. Zeus už se nemohl dívat na to jak lidstvo trpí proto nařídil Hádovy aby Persefonu propustil ale jelikož persefona snědla několik zrnek z jablka které je pro mrtvé tak musí půl roku trávit v podsvětí se svým vrásčitým manželem a půl roku na zemi s matkou.

Schopnosti: Je bohyní kytek a různých dalších rostlin takže dokážezpůsobit aby kvetly nebovadly. Také je královnou podsvětí což znamená že dokážeovládat duše mrtvých.

Majetek:Samozřejmě nějaký ten palác který má jen pro sebe a své milence kteří za ní přijdou, její dva věrní a milovaní psi kerberové, hodně a hodně moc oblečení doplňků a bot, notebook,mobil, a další věci......

Kontakt: CassieChase@seznam.cz